Puhallusvillaurakointi

Puhallusvillaurakoinnissa käytämme Termexin laadukkaita CE -merkittyjä tuotteita. Eristäminen selluvillalla on luonnonmukaista ja energiaa säästävää. Myös eriste itsessään on ekologinen tuote (puukuitua) sekä allergiaystävällinen. Puhallustyötä varten autossamme on tehokas Rockmaster -puhallin. Puhallin on dieselkäyttöinen, joten emme ole riippuvaisia sähkön saatavuudesta. Lisäksi kone on erittäin tehokas ontelopuhalluksissa sen hyvän puhallustehon ansiosta.

Lisätietoja Termex -eristeestä sekä sen asennuksesta löytyy valmistajan kotisivulta. Termex lisäeristyksestä lisätietoja saa Topi Naskalilta numerosta 050 5690622.

Suoritamme eristyksiä myös Norjalaisen Hunton Nativon tuotteilla, jotka soveltuvat hyvin pohjoisiin sääolosuhteisiin.

Hunton Nativo® -puhalluseriste

Luonnollinen puukuidusta valmistettu puhallettava eriste. Lisätietoja valmistajan kotisivulla.

Eriste pitää muotonsa, ei painu
Katkeamaton eristys
Kierrätettävä
Erinomainen lämmönvarastointikyky
Ei allergisoi

Eristyskyky

Puukuidun lämpöhäviö on lämmönvarauskapasiteetin ansiosta erittäin vähäinen, minkä seurauksena energiantarve on talvella pienempi ja lämpötilat pysyvät tasaisempina ja viileämpinä kesällä. Mineraalivilloihin verrattuna Hunton Nativo puukuitueristeen lämmönvarastointikapasiteetti on yli kaksi kertaa parempi massakiloa kohti. Hunton Nativo Puukuitueristettä asennetaan kiloissa mitattuna jopa kolme kertaa enemmän kuin mineraalivillaa neliömetriä kohti, joten miellyttävän sisälämpötilan ylläpito ja tasaisena pitäminen ympäri vuoden vaatii huomattavasti vähemmän energiaa.

Vähentää hiilidioksidi- ja kasvihuonepäästöjä

Valitsemalla Puukuitueristeen autat omalta osaltasi vähentämään hiilidioksidi- ja muita kasvihuonepäästöjä. Eriste valmistetaan kestävästi tuotetusta puusta ja on sataprosenttisesti kierrätettävää. Luonnonmukainen materiaali vaikuttaa positiivisesti sisäilman laatuun eikä sen käsittely ärsytä ihoa.

Lisäksi puhallamme kivivillaa. Yläpohjaeristeen lisäämisen yhteydessä teemme tarvittaessa myös piippujen palovillaeristyksiä. Tällä hetkellä emme suorita seinien märkäpuhallusta.