Suurtehoimurointi

Suurtehoimuroinnilla voidaan poistaa kaikkia materiaaleja, jotka mahtuvat 6 (15,24cm) tuuman halkaisijalla olevasta letkusta läpi. Suurtehoimuroinnin vahvuuksia ovat nopeus, vaivattomuus, pölyttömyys sekä mahdollisuus työskennellä hyvinkin ahtaissa tiloissa kuten rakennusholvien väleissä tai matalissa kellareissa. Jätteet saadaan samalla suoraan säiliöön ilman vaihtolavan tarvetta.

Suurtehoimutyönä voidaan tehdä esimerkiksi eristeiden poistoa ylä- ja alapohjista, kellareiden syvennyksiä, viemärilinjojen avauksia ahtaissa tiloissa ja/tai rakennusten sisällä sekä saneerauskohteissa betoni- ja tiilimurskan poistoa. Teollisuudessa imurointikohteita ovat mm. valimoteollisuuden laitokset, betoniasemat, lämpölaitokset ja sahat.

Imuroitavia materiaaleja ovat mm. puru, turve, sammal, hiekka, savi, eristeet, maa-ainekset, betoni- ja tiilimurska, märkä betoni, pöly, lecasora, koksi, suodatinhiekka, tuhka, vilja, hake, teräsrakeet/haulit, vaikeat lietteet sekä pelletti.

Lisäpalveluna tarjoamme pienmurskausta esim. kylpyhuonesaneerauksiin. Murskaimeen mahtuu tiilet, betonin- ja kaakelinpalat ym. Murskain liitetään imuletkulla suoraan säiliöön. Pienmurskain on kooltaan 70cm (leveys) x 120cm (korkeus) ja painaa n. 200 kg.

Kohde voi sijaita jopa 300 metrin päässä imuautosta ja korkeuseroa voi olla 50 metriä. Kalustomme on tehokas ja uudenaikainen, säiliökoot 10–20 m3, kompressorien teho 6000–9000 m3/h.